training

Trainingen

Trainingen met apparatuur van Swiss Timing

Vanuit de markt ontvangen wij veel berichten m.b.t. het gebruik van Swiss Timing apparatuur. Veel gebruikers beschikken over onvoldoende kennis om het systeem optimaal te kunnen gebruiken. Als exclusief distributeur van Swiss Timing in Nederland en België wil Varioplay alle gebruikers de mogelijkheid bieden een beter inzicht te geven in het systeem. Wij zullen vier keer per jaar een training organiseren waarin wij uitleg zullen geven over de elementen van het Swiss Timing systeem, het aansluiten van het systeem en het bedienen van het systeem. Op deze manier willen wij onze kennis met de gebruiker delen om optimaal gebruik te kunnen maken van de Swiss Timing apparatuur.

Daarom is deze training waardevol!

trainingen

– Als exclusief distributeur kunnen wij onze instructeurs altijd als eerste op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen Swiss Timing.
– De training wordt gegeven op een centrale locatie (Sloterparkbad).
– Wij verzorgen de tijdswaarneming voor officiële wedstrijden van de KNZB.
– Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals op het gebied van elektronische tijdwaarneming.
– Training is inclusief Stream Deck, een handige gadget voor sneltoetscombinaties bij wedstrijden (t.w.v. €149,-).
– Mogelijkheid tot een uitgebreide aanvullende training op locatie.

Deelnemen kost € 435,- excl. BTW. Tijdens de training werken we met groepjes van maximaal 12 deelnemers met een minimum van acht personen.

Om deel te nemen aan de Swiss Timing training verzoeken wij u onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij uw een bevestiging van deelname en de factuur toe. We kijken uit naar uw komst!

Swiss Timing: meten is weten!

training inschrijving

  • Op welke datum wenst u deel te nemen aan de training
  • Prijs: 435,00 €
  • Met hoeveel mensen wenst u deel te nemen aan onze training?
  • 0,00 €