Varioplay op de ZwembadBranche Dag

ZwembadBranche Dag 2018 in De Fabrique

Vanaf oktober is de start van het seizoen voor beurzen. Op 9 oktober kunt u kennismaken met onze collega’s van Variopool en Varioplay op de ZwembadBranche Dag in De Fabrique. Als exclusief leverancier van Swiss Timing en SWIMTAG ontvangen wij u graag op onze stand. Wij kunnen u meer vertellen over ons bedrijf en uiteraard demonstreren wij ook graag het Swiss Timing apparatuur en diverse producten.

De ZwembadBranche Dag is het grootste evenement in Nederland voor iedereen die werkzaam is in de zwembadbranche. Hier kunt u onder andere sparren met professionals over ontwikkelingen en nieuwe trends. Een onmisbare dag voor iedereen die op de hoogte wil blijven.

Beurs Interbad in Stuttgart

Variopool en Holland Aqua Sight zijn ook aanwezig op 28ste editie van Interbad in Stuttgart. De internationale beurs voor zwembaden, sauna’s en spa’s, opent zijn deuren op dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober. Een belangrijke beurs voor de branche, zowel een congres waar mooie samenwerkingen ontstaan. Voor vrijkaarten stuur ons een email en registreer u code hier.

Volgende stop is Piscine Global in Lyon

Wilt u meer weten over de acryl onderwaterramen van Holland Aqua Sight dan kunt u onze collega’s ook ontmoeten op de Piscine Global. De grootste internationale beurs voor zwembaden en wellness. Bezoek onze stand 5D125 en vraag nu uw vrijkaart door een email te sturen naar eugen@hollandaquasight.com of willem@hollandaquasight.com Activeer hier u code voor uw vrijkaart.