Zwembad de Trits, Baarn

In zwembad de Trits in Baarn heeft Varioplay een glijbaan geleverd en gemonteerd. De glijbaan eindigt in het recreatie- en instructiezwembad. Zo kunnen kinderen spelen en van de glijbaan glijden in het recreatiebad, waar tegelijkertijd volwassenen baantjes kunnen trekken in het grote 25 meter wedstrijdbad. Heel de omgeving van Baarn kan voor zijn favoriete wateractiviteiten terecht in zwembad de Trits!

Het zwembad heeft drie zwembaden in het complex, namelijk een recreatie/instructiezwembad, een kleuterbad en een wedstrijdbassin van 25 meter lang. In dit grote complex worden veel activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Aqua Bootcamp, cardio zwemmen en therapeutisch zwemmen.

Waterglijbaan zwembad de Trits

Er is door Varioplay een glijbaan geleverd en gemonteerd, die eindigt in het recreatie- en instructiezwembad. Zo kunnen kinderen spelen en van de glijbaan glijden in het recreatiebad, waar tegelijkertijd volwassenen baantjes kunnen trekken in het grote 25 meter wedstrijdbad. Heel de omgeving van Baarn kan voor zijn favoriete wateractiviteiten terecht in de Trits!