Almere Poort 2521

In het zwembad Almere Poort hebben wij in samenwerking met Myrtha Pools een zwembad volgens het 2521-concept geïnstalleerd. Dit 2521-concept is een initiatief vanuit de KNZB. Met specialisten, waaronder Variopool en Myrtha, is er een multifunctioneel 21 x 25 meter zwembad ontwikkeld als antwoord op de steeds duurder wordende zwemvoorzieningen in Nederland. Dankzij deze ontwikkeling wordt er onder andere minder energie verbruikt, de onderhoudskosten zijn laag en er wordt slim gebruik gemaakt van lokale samenwerkingspartijen. Variopool heeft het zwembad voorzien van een beweegbare zwembadbodem met een klep. Weer een erg mooie samenwerking met onze partner Myrtha Pools!

Variopool mooie samen werking met partner Myrtha Pools in Almere Poort

De drie polyester elementen zijn stapelbaar. Om zitplaatsen te creëren kunnen ze door twee personen op het perron geplaatst worden. Zo ontstaat er een tribune van drie rijen, die plaats biedt aan totaal vijftien personen. Heeft u ruimte nodig voor andere activiteiten, dan kunnen de tribune-elementen gemakkelijk weer opgestapeld en/of verplaatst worden. Door de verschillende mogelijkheden in stapeling kunnen meer opstellingen worden gemaakt dan met traditionele kanteltribunes. Door de goede hanteerbaarheid is deze tribune dan ook overal in de accommodatie te gebruiken, en eenvoudig en compact op te bergen. Bovendien is de tribune zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Het loopgedeelte is stroef gemaakt.

RVS ZWEMBADINRICHTING

Het inventaris van het zwembad, waarbij je kunt denken aan RVS trappen en de tribunes die langs het zwembad staan, zijn ook door ons geleverd en gemonteerd. Een typisch voorbeeld van een project dat gebruik maakt van al onze faciliteiten.